Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är HÄR nu

Jag är här nu

Precis nu

Jag har lossat repet

kring det förgångna

och jag har klippt bort

det färggranna presentbandet

till morgondagens håvor

Händer något bra

är detta en present i sig




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-10 11:05



Bookmark and Share


  Feminaz
Intressant!
2017-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP