Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Litet sjuk läkarhumor i repris från mitt vindsförråd.


Bloddrypande

En flitig labbassistent ifrån Flen
tog blodprov från tidig timma till sen
tog aldrig ut semestern,
ej heller frihelg förresten,
blev snart kallad vampyren från Flen!




Bunden vers (Limerick) av limerick VIP
Läst 613 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-10 11:19



Bookmark and Share


  aol
Hahaha den behövde jag ,tack för att du finns.
2017-10-13

  Marita Ohlquist VIP
Allvar och humor i skön förening!
2017-08-11

  Gunnel Eriksson VIP
Humor om Flen. Bra namn
att rimma på men annars inte
en så rolig ort. Jag bodde där ett
år på 60-talet.
2017-08-11

  walborg
haha - självklart
2017-08-10
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick VIP

Mina favoriter
Hålla truten-limerick