Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kid och grannens katt.


Rådjurskid


Ett kid besöker trädgårdar i området,
mums av fallfrukten och av odlingar.
Skygg inte det minsta, sen eftermiddag
vilade kidet bland bärbuskarna efter sin
smakliga måltid, vid en närmare titt
så upptäcktes grannens katt liggande
vid kidets mage, även katten vilade.

En oförglömlig syn…




Fri vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 250 gånger
Publicerad 2017-08-10 11:36



Bookmark and Share


    Maria Malm
Trevlig berättelse.
2017-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje