Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Icke nöjd med rådande förhållanden.


Bör bli på annat vis !


Timmen suger i Sinnen,
i sitt tidliga lopp. ~~ ~

Stunden är gul som honung
eller som - typ - lejonpäls.

Syrlig smak av mandarin
sorlar i min tunga. -- --

Rummet ligger i skugga,
fylls av rofylld dvala. --

Får minnen av färd i
mörker på okänt vatten.

Kommande Kamper vänder
blad i Historiens Bok.

Lurar mig mina tankar ? !
Eller, kan de, faktiskt, stämma ?

Det är inte oviktigt om man
är tillfälligt eller evigt vid liv !

Tror likaväl på Ande --
- som på kött & blod !

Naturen är schizofren.
Tarvas effektiv medicin !

Området har fyllts av Dag.
Puffar på en god Luckies.

Varför får jag Inget veta?!
Information går andra vägar.

Allt är så dj. konstigt! - - - -
Det måste bli på ett annat sätt !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-10 13:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppet om bättre tider finns alltid, men man får ändå försöka leva här och nu...
2017-08-16

  Blomma-Stjärna VIP
jag hoppas något bra händer
eller att du gör att något bra
händer
- det måste bli på ett annat sätt!

kramen

2017-08-12

    ej medlem längre
Evigt vid liv...ja, anden är evig även om kroppen är tillfällig! Det är en mening med allt!
2017-08-10

    ej medlem längre
lucky strike var mina favocigg tills de kom med pall mall. men sen slutade jag för cirkus sju år sen. jag har fortfarande svårt att andas,.astma eller kol. vet ej.
2017-08-10

  överlevaren VIP
En text av funderingar och ett missnöje över rådande livssituation....
Jag hoppas det reder sig till något bättre!
2017-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf