Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycklig kärlek





All olycklig kärlek som finns...





vilket slöseri med kärlek...




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 554 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-10 14:55



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja men ändå skönt att kunna känna den.
2017-12-03

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det har du rätt i...fast det är ju bra att man kan slösa med kärleken, för den tar aldrig slut...
2017-08-16

  Alysse VIP
Ja, men Kärleken
kan man aldrig
bestämma över.
Hon kommer och
går som hon vill
2017-08-11

    ej medlem längre
Det är sorgligt...
2017-08-10
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin