Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont

Ensamma tåren
Torkande i ögonvrån
Ingen tröstande




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-10 17:51



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Jo, det gör ont när ingen tröst finns.
2017-08-10

    ej medlem längre
Övergiven ensamhet.
2017-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén