Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYFTS BÖRDOR AV

lyfts bördor av

blir vägen lätt att gå

fast fienden

vill anklaga och slå

känns lättnaden

så påtaglig och skön

jag slipper att

få del av syndens lön

 

 

inget får solka

klädnaden jag bär

inget får binda mig

till livet här

fullt frikänd fast

jag förut var fördömd

nervös ibland

men aldrig nånsin glömd

 

 

befrielsen

sker stegvis bit för bit

och så bevaras

klädnaden helt vit

genom Din nåd

Din Ande verkar allt

så tar det nya livet

nu gestalt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 10/8 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 354 gånger
Publicerad 2017-08-10 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP