Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUS ÖVER GRIFTEN

skatten är nedlagd i lerkärl

kraften den kommer från Dig

där får jag ha mina källor

där vederkvicker Du mig

ljuset sätts ej under skäppan

lys genom sprickorna fram

lys för de själar som säker

frälsningen genom Guds Lamm

 

 

LARZ GUSTAFSSON  10/8 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2017-08-10 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP