Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smog över tjärnen


Hopar av skuggor


och flödet av andetag.


Smog över tjärnen.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-11 09:58



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Poetisk vildmarkstämning
2020-05-21
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP