Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rubriken inspirerad av The Lovin Spoonful


WHAT A DAY FOR A DAYDREAM

 

Gurkor ropar

lägg in oss!

 

rödbetor längtar

efter isterband

 

svarta vinbär kräver

att bli gelé

 

potatis vill upp

ur mörka jord

 

sockerärtor dinglar

vill bli primör

 

tomater mogna pockar

på uppmärksamhet

 

rabatten orensad

önskar bli skönhet

 

mat ska lagas

det vill jag skita i!

 

huset ska städas

det vill jag skita i!

 

tvätt ska tvättas

det vill jag skita i!

 

jag vill bara skriva

och läsa bok

 

dagdrömma om dig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-08-13 17:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det finns mycket som pockar på uppmärksamhet...och ibland vill man bara ta det lugnt...känner så väl igen känslan du beskriver...snyggt...
2017-08-16

  DavidM VIP
Rak, kraftfull, härlig kreation.
2017-08-16

  Lehva VIP
Precis den känslan. Att inte vilja vara till lags utan bara vara.
Vilken härlig text.
2017-08-14

  M.Eta
Ibland är det skönt att stänga ögonluckorna och bara glömma allt runt omkring. Kul text!
2017-08-14

    ej medlem längre
Tillvarons alla små och stora krav. Ibland måste vi prioritera det som är viktigare.
2017-08-14

  ULJO
En underbar text med humor och värme
2017-08-14

  Valter Örn VIP
Det är för många "musts" som pumpar musten ur oss, istället för att få oss att stanna till reflektera och kreera...
2017-08-14

  Rise Little One
Matlagning kan vänta så klart!
2017-08-14

    ej medlem längre
Haha.. vilken härlig text..
2017-08-13

  Anya VIP
Precis så där känner jag mig också. mina rabatter har jag börjat så igen. Jag är ingen trädgårdstjej längre.

2017-08-13

  Marianne Räf
Skojfrisk text ! Det vattnas i munnen..
Åsså, vill man skita, också! Å skriva å
have a Daydream...
2017-08-13

    ej medlem längre
Fantasifullt pockar drömmarna på i vardagen! En härlig text.
2017-08-13

    ej medlem längre
Lekfulla ord som hoppar och skuttar av glädje!
2017-08-13

    Sefarge VIP
Wow!
Häärliga "spontana"
Längtan!
:)
2017-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP