Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROMANTISKA TING

 

När din tanke

snuddar vid min

 

när dina ord

blommar älskande

 

när din blick

fastnar blå i min

 

och jag läser

kärlekens sanning

 

som varken kräver

gods eller guld




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-08-16 17:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kärleksfullt och ömt...sköna ögonblick...
2017-08-18

  M.Eta
Fin text i kärlekens och romantikens tecken.
2017-08-17

  Lehva VIP
Ömsint med ett fantastiskt avslut.
2017-08-17

  ULJO
Sann och äkta kärlek.
2017-08-17

    ej medlem längre
Tidlös romantik har du skapat här. De fyra första raderna är så kanonbra!
2017-08-16

    ej medlem längre
Äkta kärlek beskriven av en mästerlig kärlekspoet.
2017-08-16

  Rise Little One
Så är det med den sanna kärleken!
2017-08-16

  Marita Ohlquist VIP
Här förmedlar du underbara bilder av den sanna kärleken!
2017-08-16

    ej medlem längre
Det finns en sprudlande innerlighet i dina ord! Kärleken som bara är, utan krav men full av längtan.
2017-08-16

    ej medlem längre
Vackra faller dina ord här så vi får njuta av dem..
2017-08-16

    ej medlem längre
Underbart vackra ord av äkta kärlek.
2017-08-16

  DavidM VIP
Fint stämd hyllningssång till närheten.
2017-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP