Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti gäller det...

Jag trodde att
kärleken skull komma
stort och glatt och storma på
fälla mig raklång ut
bara så...

Det gjorde den inte alls...

Jag stod där mitt ibland folk...

Då möttes min blick med en person
som kom fram och sa: - Du...

Då stormade det till inom mig...
Där blåste jag omkull...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-11 11:22



Bookmark and Share


  ULJO
Kärleken kan komma på så många olika sätt. Men ett är säkert den är alltid det bästa som finns
2017-08-14

  lodjuret/seglare VIP
Likt just överraskning en, kommer väl den kära vän, som både tar och ger, både sparad halm och ler, blir som kvar även sen?
2017-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt