Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammeln är här


Knacka fart på mig

Väck mig från dimman
Jag knackar fart på mig
Dundrar in min själ
Jag vill vakna nu
Lyfta bort locket från öronen
Hormonerna
Är det hormonerna
Medelålderns stela
Blinkar och andas
Herre Gud
Så trött jag är
Musklerna som gammal kola
Vaknar inte idag
Inte i går
I halsens hesa inte min röst väl
Knaprar lite mer hormoner
I morron är jag pigg
Nog
Flickan kommer
Flickan går
Hon har blivit sextio år





Fri vers av Sommarina
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-11 12:09



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Fin bild av pigga får! Hoppas att Du blir lika alert och nyfiken som dem snart!

När musklerna är som kola
är det inte lätt att vråla som Carola!
Hormonerna... de pigga...
hoppas vi får Dig att dansa o inte ligga!

Pojken han går
men fyller strax sjuttio år


2017-08-25

  Magdalena Eriksson VIP
Fin i särskilt

flickan kommer flickan går
2017-08-21

  Lars Hedlin
Bra och stark
2017-08-13

  Palett
Så bra skildring av livet som det kan upplevas ibland !!
2017-08-11

    ej medlem längre
Ibland är livet lika segt som kola....
2017-08-11

  Anya VIP
Precis så kände jag mig i dag på min långpromenad. Musklerna som kola. Kanske hade jag ätit för dåligt? Fint avslut:
Flickan kommer
Flickan går
Hon har blivit femtio år



2017-08-11

  Marita Ohlquist VIP
Må orken komma tillbaka så att du kan njuta av dagarna!
2017-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina