Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befria dina sorger


Free the darkness
Let it play

and

Dance upon
The moonlight grey




Fri vers av Drömfångare
Läst 507 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-11 13:39



Bookmark and Share


  aol
Så fint
2017-08-12

  Marita Ohlquist VIP
Jaa!!!
2017-08-11

  Ariadne
Åh, vad fint!
2017-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Drömfångare
Drömfångare