Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stötvis!

Stötvis kommer jag in i dig till med min sperma.
Livets säd.
Du stönar till.
Du är nöjd och till brädden fylld, klappar mig på baken, säger duktig pojke.
Sist klagade du att satsen var för liten.




Prosa av mik mikelson
Läst 463 gånger
Publicerad 2017-08-11 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mik mikelson