Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOPPSAN



Jag skulle över bäckens spång.
men bäcken tog mig i sitt fång
min fot den slant
på spångens kant
våt blev hemfärden denna gång

Min kropp den huttrade och frös
mina tänder skallrade, jag rös
den spångens kant
var alltför brant
dessutom var den faktiskt lös

© Palett




Övriga genrer av Palett
Läst 479 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-08-11 16:33



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Humorfylld
Intelligens
Och Diktkonst
I skön förening
:)
2017-09-17

    ej medlem längre
Vilket underbart humoristiskt perspektiv på ett ofrivilligt dopp. :-)
2017-09-14

  Anya VIP
Humor i det våta. I lite limerickton.
2017-08-31

  aol
Suveränt skriftat listigt faller orden,
2017-08-25

  ResenärGenomLivet VIP
Kul dikt om ett missöde...lätt att se bilden av det som hände...
2017-08-16

  Bibbi VIP
Så kan det gå.
2017-08-14

  ULJO
Riktigt bra. Gillas
2017-08-14

  Lars Hedlin
Briljant skriftat!
2017-08-13

  överlevaren VIP
Finurligt ordat, gillar!
2017-08-12

  lodjuret/seglare VIP
Som rim var så illa, om en gång du nästan trilla, stå i och balansen hålla sin, göra just nog egen min, bara ta det lugnt o 'chilla'.
2017-08-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra rimmat om något som inte blev som det var tänkt!
2017-08-11

  Kattfot
Kul ! Fint foto.
2017-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett