Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK OFÖRKLARLIGT?

KÄRLEK OFÖRKLARLIGT?

KÄRLEK ÄR NÅGOT VI
INTE KAN FÖRKLARA

DET KITTLAR HJÄRTAT

OCH STÄLLER TILL
PROBLEM FÖR HJÄRNAN

GRAPEN




Fri vers av Knoparemoj
Läst 195 gånger
Publicerad 2017-08-11 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj