Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror du att du känner mig

 

Ingen känner mig 

 

som inte har sett

mina ords dans 

som omringar mig 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-12 00:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus känner ditt hjärta som ingen annan.
Han är den allvetande Guden.
2017-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP