Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltså bara

Hej

Hej alla idioter

Hej det ni tror är endast er värld

Hej alla era krig

Hej all er ondska

Hej ångest

Kan ni bara ge tillbaka världen

ta alla era krig och ondska

och dra åt helvete?




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-12 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena