Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otursbarn

Flickan, vårt otursbarn
hon som skulle bli
perfekt
Flickan, vårt lyckobarn
hon som aldrig blev
perfekt

Flickan, hon som är
vita flingor
som inte faller i augusti
Flickan, hon som är
rosen i skogen
som blommar i november

Flickan, hon som är
graven utan gravsten
någonstans

Flickan, hon som är
Jag
som alltid varit Jag

Flickan, hon som är
Något




Fri vers av nekrofeli
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-12 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nekrofeli