Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Minne från juli


haiku12aug17

torget i ystad

bäckahästfontänens tyngd

och lekande barn




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-12 06:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En haiku eller senryu, har tydligen regler. Bara att en väl lär längs vägen. Något.
2017-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP