Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddsgaller

Håller min vänstra hand med sammanpressade fingrar över min övre ansiktshalva
Särar på fingrarna och ser ut genom något som mest kan liknas vid ett galler
Varför gör du så där hör jag henne säga,
det är väl bara en fix ide svarar jag
Sanningen, att jag ibland inte orkar ta in det där utanför håller jag för mig själv, skäms väl lite.




Fri vers (Fri form) av Johan Strömstedt
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-12 10:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt.
2017-11-27

  Carl Mikael Fäldt
Jag kan inte annat än känna hopp om människan när jag läser din text!

Väldigt berörande skriftat!
2017-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt