Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blekhet ditt hull armod din skugga


Dagrar av kamp
livsmodet sinar
Dragiga längor
lungsoten pinar

Blickar far misär
Somliga bär skuld
om du finge
härda ut
lyckan är dig huld

Blekhet ditt hull
armod din skugga
Många blev namnen
livsnödtorft tugga




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-12 10:07



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En tid i historien präglad av svält och sjukdom. Du fångar det med korta, men kärnfulla strofer.
2017-08-12
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP