Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bara undrar...

När det görs något gott
säger folk ofta blott
vad är det här
för nå´t...

Vad är det de vill
gör de sig till...

Jag förstår inte alls
varför de undrar
över detta...

Det är väl bara bra
om nå´n nå´t gott
vill uträtta!

De kan väl bara sig själva
till ro sig sätta
och tiga still
och inte bry sig
hur andra gör
och får till...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-12 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt