Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neshvatljivo/ Ofattbart

 

Bolje da boli 

Sada nego kasnije 

Shvatices kad-tad 

 

Låt det göra ont 

Nu hellre än senare 

Du kommer förstå  

 

 




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-12 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP