Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnen

mitt beroende av sinnen
är oerhört

bombastiska höjder

jag kan glädjas åt en färg
känna harmoni vid ett ljud
bli lugnad av beröring
bli kättjefullt smekt av en lukt
nå klimax av en ost

lågvattenmärken florerar
bland nonchalans och krass nytta

mitt sjätte sinne
letar jag fortfarande efter
och anar det ibland i mitt hjärtas skuggor




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2017-08-12 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP