Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek



Genom mitt liv har jag undrat över kärleken


Ingen förutom min far har givit mig


En förklaring




Kärleken är för mig den möjliga vägen

Bort från mitt ego och själviskhet




Kärleken är svår att definiera

Så mina damer och herrar

Jag ger en bild av min kärlek


Till Maja

Maja föddes för 19 år sedan

Var som bäbisar är underbar

Hon har följt mig genom åren

Visat mig vägen


Hon kan konsten att älska

Talar om allt möjligt

Och jag lyssnar


Maja skiter totalt i att jag blivit kallad rasist

Maja vet att min kärlek


Är bra mycket viktigare

Än ras och art



Jag ylar fram en hyllning

Till allt levande

På vår lilla planet


Maja orkar inte instämma

Hon har jagat sork

Mätt och glad


Med en husse som inte viker en tum

I beskydd




Fri vers (Fri form) av Carl Mikael Fäldt
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-12 12:15



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Häärligt att se och
Känna Djur som mår
Bra och kan samsas
med varandra!
:)
2017-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt