Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Variation i ess

som slagregnets små, små sockerdroppar

slår skörden som sin

siktar sommarens sista saltomortaler

 

strör sina salsaliknande svängar

 

svingar sitt sällskap

stilla

 

© Birgitta Wäppling  9 augusti, 2017




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-12 13:11



Bookmark and Share


  Feminaz
Så fint och finurligt skrivet!
2017-10-15

  Jeanne-Marie VIP
Suveränt sublimt !

2017-08-15
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP