Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, i oss


Du, lik en gnistrande diamant
byggd av kol så sant

likt alltet i universums allt
gudomligheten från ditt inre
lyser i oss alla likasamt

























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-08-12 14:27



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Vackert rent och gnistrande.
2017-08-13

    Tidsljus
En del kvinnor är gudinnor andra onda demoner.
2017-08-12

    Melona
så innerligt och vackert!
2017-08-12

  Öknens Ros VIP
Gudomlighets ljus att lysa i mörkret och vägleda.
2017-08-12

  lodjuret/seglare VIP
Intressant med olika sorters moral, dels ett kav lugnt stilla hav. Dels ett upprört hav. En strand med lugnt rullande vågor. Ibland oväder, storm, regn, vind, sol eller bara väder, moln, orosmoln? Bara i ord här förvaltat. Vad skall en tycka? Vad bör en tycka? Skall någon vara 'rättvis'? Personlig eller korrekt?
2017-08-12
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP