Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR ÄNGARNA BLOMMAT UT

när ängarna blommat ut

och dagarna kortats av

när sommaren når sitt slut

med fägringen Gud oss gav

så inleds en ny epok

en fyrbåk tänds i vår stad

på himmelska tungors språk

jag tackar min Gud, så glad

 

 

vi samlas på bergets topp

med lamporna brinnande

i kärlek och tro och hopp

står de övervinnande

församlingen kallad ut

av Herren som köpt den fri

när sommaren tagit slut

runt Ordet församlas vi

 

LARZ GUSTAFSSON 12/8 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2017-08-12 14:39



Bookmark and Share


  SurtantZ
Frågetecknen är en emoji :D
2017-08-19

  SurtantZ
Fint ??
2017-08-19

    ej medlem längre
Vackert!
2017-08-13

    ej medlem längre
så fint!
2017-08-12

  mare VIP
Fint!
2017-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP