Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikövning

Pianokompet
Sången stiger i huset
Endast en stämma




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-12 17:30



Bookmark and Share


  Palett
Mycket bra haiku !
2017-08-13

  Öknens Ros VIP
kom på....naturligtvis kan och ska man sjunga från hjärtat!
2017-08-13

  Öknens Ros VIP
Solosång fyller rummen, men inte hjärtat.
2017-08-13

    ej medlem längre
Du är en mästare på haiku!
2017-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén