Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill slippa straffen !!


Bön för Befrielse


Vill ej betala min

glädje å Lycka - - - -

med bedrövliga tillstånd --

som svår fysisk smärta !

Har lärt mig att njutning

ofta straffar sig med terror

å ofrivilligt Celibat ! - - -

Jag ramlar ner å lider, hemskt!

Finns det nånn väg å kunna

undvika värre fall å vedermödor?

Har börjat tröttna på dessa, nu !!

Måste lära mig av det evigt -

förgångnas tillkortakommanden !

Kan inte va´ meningen att jag

ska plågas så ! Även, fast det

är vad många vill att jag ska! --

HA, HA !! Gud skall hjälpa mig !

Då, mår jag gott å ni -- får Tji !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-12 18:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Starkt skriven bön, som berör...hoppas att allt blir bättre...
2017-08-16

  ULJO
Berörs starkt av dina ord Marianne
2017-08-14

  Lars Hedlin
Berör
2017-08-13

    ej medlem längre
Berörande text! Men jag tror dock inte att smärtor är ett straff! Inte att du ska straffas för din "glädje och lycka".
Ja, Gud kan hjälpa, du får be om det!
2017-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf