Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Kärlekens Dans.


Panelhöna


Ur Celibatet
gror det grå hatet !
Vill ej ha det så,
kan ni, väl, förstå!

VAD, - egentligen,
är det som har hänt ?
Hur blev jag utfryst,
utsedd som fridlyst ??

Det MÅSTE hända
nått som ska vända
det sjuka Läget,
ber jag så träget !

Tänk er å själva
aldrig få älska !
Då, skulle, ock, ni
helt skitsura bli !!

Kan ej finna ro
i den Situation,
som så hånad är:
att Ingen ha kär!

Så övergiven!
Tänker på liven,
som jag dött ifrån, -
som utsatt för rån!

Framtiden, den må -
va´ bättre, ändå !
Jag tar mig i akt --
å är å min vakt !

Men, ska släppa till
å få som jag vill, -
om jag får en Chans
i Kärlekens Dans !!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 596 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-12 20:32



Bookmark and Share


  ULJO
Hoppas verkligen att du ska finna någon till kärlekens och livets dans
2017-08-14

    ej medlem längre
du måste gå ner 50 kilo, marianne.
2017-08-14

  Lars Hedlin
Mycket stark
2017-08-13

    ej medlem längre
Visst är det grymt att sitta så där ensam och inte få välja själv vad man vill! Det håller nog alla med om!
2017-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf