Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Augusti


Sensommarljuset
fladdrar förbi

Likt dagssländas dans
flyktig men fri

på färden genom
sitt korta liv




Fri vers av Drömfångare
Läst 536 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-08-12 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert skrivet
om skönheten

allas våra liv
i rymdeposet
2017-08-16

  Ariadne
Så sant!
2017-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Drömfångare
Drömfångare