Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är...


Kärleken är inte logisk
långt ifrån

Men den är ändå det mest naturliga
vi känner till




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-12 22:12



Bookmark and Share


  ULJO
Exakt så
2017-08-14

  KYREUS of Sweden
Stor sanning
2017-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP