Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Ruler of Magnificent Excellence!

Ruler of Magnificent Excellence

Symbiosis in life and warm embrace

 

Talking to souls finding their ways

Love and sex all is good

 

Wildflower Blossoms in the mist

Wonderful feeling such a bubbly bliss

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-08-13




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-08-13 09:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint...
2017-08-16

  Salvation Pepper
Powerful thinking!
2017-08-15

  ULJO
Starkt berörande
2017-08-14

    ej medlem längre
instämmer z
2017-08-13

    ej medlem längre
Stark text!
2017-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin