Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna sommar har jag lärt mig mycket om olika blommors persona genom att med omsorg försöka ge bästa möjligheter för mina balkongblommor!


Fröken Trifolium repens Atropurpureum

Hon törstar de varma dagarna
för hon har ett rikt nätverk utav rötter
som skall ombesörjas.
Att stå i kruka på balkong
verkar vara begränsande.

Så viner vinden kall
och skyn är grå
och luften mättad utav väta.
Ja då är hon på riktigt gott humör.
Alla hennes blad är stärkta och vikta
och sjunger i syskonkör
upp mot himlens höga höjd.




Prosa av Feminaz
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-13 09:56



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Att kunna tänka sig in i en växt eller djurs situation visar att man är en person som inte bara tänker på sig själv.
2017-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz