Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sa du just att du känner mitt liv

 

Vad vet du om mitt...

 

mitt försvar 

är en gräns 

att möta öppet 

utan förväntning 

 

Jag är ingen önskning

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-13 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP