Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRSONAD TROTS ALLT


jag ser på mina brister
och dignar sedan trött
av bördorna och kampen
och frestelser jag mött
de andra verkar ha det
så lekande och lätt
men jag styr ut på havet
och seglar oftast snett

men Frälsarens försoning
och Jesu Kristi blod
de borgar för en boning
långt bortom brutet mod
dit längtar jag, från jorden
med alla dess besvär
de giftiga små orden
och ögonens begär


LARZ GUSTAFSSON 13/8 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 338 gånger
Publicerad 2017-08-13 15:13



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Som en bön. Med psalmodikon i bakgrunden.
2017-08-13

    ej medlem längre
det är ju så ibland
2017-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP