Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rätt


berett

alltid beredd
och även i språnget

det kostar
mig

faktiskt rätt skönt
att

för varmt
hellre än

jag riskerar
den kommer farande

framför mig skönjs
du ser väl hur vägen ser ut


ploga först måste
till

villkor för
allt som kan gro




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-10 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly