Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har (2012-01) uppdaterat min presentation med ett längre tillägg - Ett tillägg som känns synnerligen angeläget ... Därför publicerar jag den som en egen text här!


Uppdaterad presentation av vem jag är!

Så för er som redan känner mig och er som ännu inte så gör
kommer här en uppdaterad och kompletterad presentation
av vem jag är och om grunden för mina skriftade verk ...

Jag är ...

Trebarnsfar med två hemmavarande älsklingar 
- en dotter 17 år bor heltid hos mig, 
respektive en son 14 år som bor hos mig på halvtid. 
Min äldsta dotter är 29 år och sedan rätt länge nu
utflyttad till eget boende.


Skrivandet har varit en väsentlig del av mitt liv 
och är så än mer idag och inför framtiden.

Poesi och lyrik är väl de fundamentala baserna 
i mitt skrivande!
... Om än sagor, artiklar, debatterande samhällskritiskt
skrivande och mycket annat oklassificerbart 
är nog så viktigt för mig, 
är de alla mer av periodisk natur 
vad avser inspiration och tillkomst ...

Avser lägga in ett urval av mina dikter och andra texter här
allteftersom framöver... 

Hoppas mina texter finner sina läsare här 
och att jag kanske även får en del feedback ...
Har även användarnamnet Interactive som copyright 
för en del av mina äldre texter i olika sammanhang på nätet!

Obs! På förekommen anledning vill jag understryka att

- Mina texter är synnerligen subjektiva och privata till sin karaktär
och bygger undantagslöst på mina egna erfarenheter 
- Även då jag inspirerats av någon annans erfarenhet
eller någon företeelse som retat fram tankarna som ligger till grund
för det jag skriftat ned här 
... så är det likväl subjektivt och mitt privata jag 
som skriftar, känner, tycker och anser 
vad det än är som landar i det förmedlade flödet 
jag lämnar kvar här för er att läsa!

– Tror inte att någon egentligen kan skriva någonting 
som är fullständigt frikopplat från sig själv 
och det som är deras eget privata jag ... 

När så sker blir det som skriftas tillika opersonligt 
och förlorar sin förmåga att beröra och nå ända fram ...

Det där med 
att verkligt god humor alltid ligger synnerligen nära verkligheten, 
är någonting som är analogt med det jag syftar på 
när jag säger att jag alltid är privat i mina texter 
som jag publicerar här ... 
antingen direkt eller indirekt 

... Opersonlig är jag inte någonsin!

__________________________________________________

Obs! Tillkommen och publicerad här tidigare i januari 2012
- Mina älsklingar är idag 20, snart 23 respektive 35 år unga ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-13 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP