Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKRÄCK

från alla sidor

kommer skräck

men en dag

som ett fågelsträck

lyfter vi

sen är vi väck!

 

LARZ GUSTAFSSON  13/8 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2017-08-13 17:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kort och koncis
bra på alla sätt och vis
2017-08-13

  Algotezza VIP
En vers så käck
Och klar och utan fläck
Som flyter sval lik vårlig bäck


2017-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP