Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onda i sad / Då och nu

 

Onda

smo zeljeli

zaustaviti vrijeme 

 

Sada 

bi zeljeli 

vratiti kazaljku nazad,

svatko od nas

u zeljeni trenutak 

 

 

önskade vi

att vi kunde stoppa tiden 

 

Nu

önskar vi 

att vi kunde vrida klockan tillbaka 

var och en för sig 

till en önskad tidpunkt

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-13 19:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skriven reflektion.
2017-08-13

  Gunnar Hilén VIP
ånger är inte lätt att känna...så mänskligt efter att saker inte gått i lås...ditt modersmål fascinerande för mitt öga !
2017-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP