Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar som blir en tidig lördagsmorgon strax innan sömnen äntligen tar vid ... - Publicerad tidigare i januari 2012


Ibland ...

... det där med vänskap
och någon att få hålla i hand
på något förunderligt sätt och vis
känns som ett bottenskrap

eller kanske än mer 
som en önskan
vars uppfyllelse
kan ha ett alldeles för högt pris ...

Att leva som singel
inbjuder inte alltid till mingel

Det känns
när ensamheten
ända in i hjärtat bränns

Vill bara somna om
och få vakna igen
när ljuset åter tänds

och belyser vägen
till mitt allra innersta rum
för dig som är ämnad för mig

Om du bara visste hur mycket
jag saknar dig!

Önskar du redan sedan länge
vore här nära tätt intill mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-13 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP