Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna mig livsstilen


Vakna mig livsstilen,


kom ihåg




Kyssen är en narcissus.
att dölja daggningen i beröm,
Stormen kommer sent på kvällen, se dagens ljus
Varför ville flyga?
Kom och kasta smulorna på duvorna på eftermiddagen.
och tillbaka
och ...
gick för att se var rynkorna är.
på klipporna
och floder ...
och har ingen blomma,
tog sig själv och är i galning
och dagen är slut och natten är tyst kommer tillbaka
och fler bilder på galningen
och idag vaknar hon lugnt
och nyheten var galen
och shit ... började
samlade i rockar
och attacker,
och galen samla kommentarer
och natten kom lugn,
och heta bomber när i avståndet,
och jungfrulig skit av oskuld,
och åt toxinerna och den fredliga natten kom,
och ritningar,
och målade bilder,
och samlades i skydd,
och natten kom lugn,
måste ta en tatuering
och håll dig intim med badrummet,
det händer
det är fantasi,
Fokus är förlorad, och natten är lugn
Carlos Ac libera

GOR sv donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers av megaThor
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-14 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor