Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Sommarskuggan

Din beskrivning
av världen
får de ljusa
sommarnätterna
tappa tron
om att regera
en sommar till

sommarskuggan
visar sig svag
molnen och mörkret
har förberett sig väl
rekryterat
bygg sin armé

du och jag letar
efter känslan
att kunna leva ihop
utan att träffas
bli ett med takten
som får gräset
att växa




Fri vers av J P VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-14 09:51



Bookmark and Share


  Gena
Denna är så fin. Lämnar mycket utrymme för sinnet.
2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P VIP