Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilder från Google


FRÅN DEL TILL HELHET

jag gick från del till helhet

och Andens fulla kraft

Du visade mig felet

hur fel jag hade haft

jag gav dig rätt och sedan

förlöste Du min själ

fast solen var i nedan

kom gryning hack i häl

 

 

jag gick från del till helhet

ett skeende med hast

befriad från den seghet

som hållit själen fast

så fick jag nåd att tjäna

min Skapare och Gud

den Gud som mig förlänat

Sin Ande och Sitt bud

 

 

med helhetsperspektivet

har jag en överblick

med utgångspunkt från livet

som jag av Jesus fick

nu ser jag mycket längre

än jobb och lägenhet

ty alla väggar sprängdes

och in kom evighet!

 

 

LARZ GUSTAFSSON  14/8 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2017-08-14 13:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gott när man hittar rätt och inte fastnar i några ramar!
Fina bilder!
2017-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP