Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLÄDDA I VARANDRA

 

Sunkig miljö

folk runt omkring

 

borde inte skriva

hjärtats saga

 

men vad bryr sig

kärlek om det

 

eld och lust

bygger slott

 

till prins och prinsessa

klädda i varandra

 

grunden hållfast

huggen i sten

 

till sista bokstaven




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-08-14 17:14



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Ett vitaliserande uttryck i denna text.
2017-08-16

    ej medlem längre
Helt underbar och uppfriskande. Jag gillar att kärleken lever, sprakar och skapar sköna miljöer även med små medel. :-)
2017-08-14

    ej medlem längre
Välskrivet som så ofta från din penna. Tycker speciellt mycket om de sista tre raderna.
2017-08-14

  Lehva VIP
Precis så är det.
I mina förälskade ögon ser min gubbe helt perfekt ut. Och han är perfekt ...som person=
2017-08-14

    ej medlem längre
Jäklar så bra skrivet..
2017-08-14

    Taly
"klädda i varandra"

eloge!
2017-08-14

  Marianne Räf
Riktigt djäkla BRA !!
Den ska bokmärkas !

2017-08-14

  M.Eta
Äkta kärlek ser bara det fina hos varann, ser sig inte runt omkring. Bra skrivet!
2017-08-14

    ej medlem längre
Bra text
2017-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Härligt med ett lustslott som står stadigt på marken!
2017-08-14

    ej medlem längre
Det är lätt att slukas upp av kärlek eller kärleksdikter, som gör att man blundar för den gråa omgivningen. Tycker om hur sista raden blir lite hängande i luften!
2017-08-14

  ULJO
Håller med Zavanna. När kärléken är den genuint äkta finns den bara där.
2017-08-14

    ej medlem längre
Kärleken ber aldrig om lov...den bara ger och tar...
2017-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP