Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefunken medicin



Rummet rämnar tyngt av apati

Halvnaken ligger jag
socker bedövad
lika avslagen som colan jag super

mitt heroin light
nersvärtat av nerdragen persienn

En gammal telefunken television
hitec kopplad till laptop visar
Wallander timme efter
timme hjärnan slipper
tänka brott brottas mot

Wallander och socker är min räddning


Ett dygn
Två dygn

och tredje botad

En stilla bön slinker mellan filmerna
och Darwin föll


Hallå där ute giv mig sinnesro
och telefunken brusar sig bortom ögonlocken

Vaknar avsaknandes morgon därpå
aldrig tanken tänkt
ska jag duga en dag till




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 726 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-27 14:30



Bookmark and Share


  Smultris
Ovanligt skrivet för att vara du... men lika bra som vanligt...
jag får tänka till, läsa igen, tolka osv... *gillar*

och du... du duger alltid....
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson