Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattkatter

Till dekadensens näste
flyter vi i land på flottar gjorda av extas.
Vid skymningstider lägger vi en hand på våra munnar
och tar i från tårna.
När mörkret sakta faller är gatorna våra igen,
sakta bubblar hårda huskroppar till liv.
I luften lämnar våra fotsteg
klingande skratt
och varma munnar.
Gräsprydda knän gungar till liv
och nuddar varandra.




Fri vers av A_Bishop
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-14 15:44



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Tycker om textens driv och dynamik, färgstarka verser.
2017-08-16

  Goraxy 89 Orion VIP
En livsbejakande och nyansrik textur - Mycket Bra TACK !!!
2017-08-14
  > Nästa text
< Föregående

A_Bishop
A_Bishop